luni, 24 iunie 2013

5 Secrete pe care NU ar trebui sa le tii pentru tine!

                                 
                        5 Secrete pe care NU ar trebui sa le tii pentru tine!


 ☺Exista momente in viata unui cuplu cand adevarul si numai adevarul il poate salva de la o moarte sigura. Daca uneori minti prin omisiune sau pentru ca vrei sa ascunzi ceva mai putin important, in alte imprejurari tacerea nu poate face decat rau. 

Uneori este mai simplu sa NU spui ceva intr-o relatie, pentru a nu rani sau pentru ca iubesti un om prea mult. Insa nu toate secretele sunt inofensive.

Sotul sau partenerul tau te cunoaste mai bine decat oricine. El stie cum arati dezbracata, nemachiata sau ca sforai noaptea si ca nu esti de acord cu parintii tai. Este necesar ca iubitul tau sa stie totul despre tine? Bineinteles ca nu. Secretele “blande”, cum ar fi ca nu iti place inelul de logodna asa de mult precum te lauzi, sunt usor de pastrat. Insa cele “grele” despre bani, sex si fericire iti pot rani relatia definitiv.

Unele secrete au teribilul dezavantaj de a iesi la lumina, orice ai face. Nu poti sa ai o relatie fericita si implinita din toate punctele de vedere, daca intre voi vor exista secrete grave, taceri si renuntari sau lipsa de comunicare.

Secretele de impartasit intr-o relatie

1. Ai probleme cu banii

Exista multe femei care cheltuie mult la shopping sau fac imprumuturi la banci, fara ca partenerii lor sa stie despre aceste lucruri. Unele ascund cheltuielile ani de zile, au conturi secrete si negociaza dur finantarea acestora. Insa, la un moment dat, tot se va afla.

Fie ca el va vrea o casa noua, o masina sau o vacanta, cand iti va propune aceste lucruri, va trebui sa ii spui despre aventurile tale. Problema pe care o veti discuta in acel moment nu va fi despre bani, ci despre incredere, iar aceasta se reface greu.

Alte femei fac economii pentru timpuri grele sau pentru momentul in care se vor desparti de partener. Daca tu gandesti ca iti poti pune banii intr-un cont separat si sa sa cheltui din ce castiga el, mai bine iesi din aceasta relatie.

2. Rutina si frustrarile in relatie

Dupa anii frumosi de la inceput, cand totul intra in rutina, te poti simti frustrata si s-ar putea sa vrei altceva. Unele femei se arunca in aventuri mai mult sau mai putin vinovate, altele se inchid in ele sau isi gasesc hobby-uri care le indeparteaza si mai mult de partener.

Psihologii ne sfatuiesc sa vorbim cu cel de langa noi si sa ii spunem ce simtim, chiar cu riscul de a pierde relatia. O aventura ascunsa te poate macina pana la sfarsitul vietii, iar daca te simti ignorata, neiubita, frustrata sau nedorita, este cazul sa-i spui lui mai intai aceste lucruri. Totul se poate rezolva daca exista dragoste, respect, dorinta de a-ti salva relatia si o comunicare eficienta. Si mult curaj, evident.

3. Esti nefericita in pat

Sa mimezi un orgasm este un lucru pe care femeile il fac des si il povestesc prietenelor. Insa sa admiti acest lucru in fata partenerului tau este cu totul alta poveste. Multe femei nu recunosc ca nu se simt bine in pat si ca nu au orgasm, din cauza ca ele se considera vinovate pentru acest lucru sau nu vor sa raneasca sentimentele partenerilor.

Exista femei care ascund lipsa satisfactiei in pat ani de zile si prefera sa nu vorbeasca despre asta. Insa rezultatul este doar acumularea unor resentimente profunde, care nu vor mai putea salva relatia.

In general, un barbat intelept va fi socat de aceste “noutati”, va trece greu peste lipsa confortului si curajului tau de a-i marturisi de la inceput ce simti, insa va face orice sa salveze relatia. Si orgoliul lui masculin…

4. Ai probleme de sanatate

Multe femei se lupta cu probleme de sanatate: unele au boli grave, altele dezvolta obsesii pentru cure de slabire si diete drastice, ajungand sa aiba depresii din aceste cauze. 90% din aceste femei nu marturisesc partenerilor prin ce trec decat atunci cand este prea tarziu pentru a mai salva ceva.

Desi trupul tau este numai al tau, nu uita ca, atunci cand faci parte dintr-un cuplu sau o familie, sanatatea ta afecteaza pe toti cei din jur. Si ei au dreptul sa stie cum stau, nu doar pentru a se proteja pe ei insisi, ci si pentru a te putea ajuta.

De multe ori, atunci cand recunosti ca ai o problema reala, partenerul devine mai atent la nevoile tale si te incurajeaza. Nu vei mai fi singura in lupta si atunci cresc sansele de castig!

5. Ai un trecut traumatizant

Evenimentele dureroase care s-au petrecut in viata noastra in trecut (in copilarie sau adolescenta) continua sa ne afecteze si comportamentul pe care il avem acum, ca si persoane mature, implicate intr-o relatie.

Daca in copilarie ai fost molestata, iar acum crezi ca ai depasit momentul, ar fi cazul sa te gandesti mai bine. De ce nu ai avut curaj si incredere sa-i povestesti sotului tau despre asta? Pentru ca ti-e frica si pentru ca te simti vinovata si in continuare afectata de tot trecutul tau. Si ai nevoie de ajutor!

Un barbat va putea ierta ceva groaznic care ti s-a intamplat, insa nu va putea trece peste lipsa increderii, peste faptul ca esti distanta fara motiv si ca nu il lasi sa incerce sa te ajute. Intr-o relatie, comunicarea este foarte importanta.

Un comentariu:

  1. M-am căsătorit cu dragul meu soț în ultimii 12 ani fără să rămân însărcinată, iar fibromul a fost problema. Am luat diferite medicamente prescrise, dar nu am putut să le vindec, dar soțul meu era atât de încrezător în mine și mă tot încuraja că într-o zi cineva mă va numi mamă. nu s-a odihnit căutând o soluție de la diferiți medici, tot ce au putut vedea a fost o intervenție chirurgicală și mi-a fost frică de asta, o prietenă din cabinetul meu mi-a prezentat doctorul DAWN ACUNA, ea a spus că Dawn acuna a ajutat-o ​​când avea tubul blocat și a ajutat-o ​​și ea. multe dintre prietenele ei să conceapă,
    I-am scris imediat pe Whatsapp, mi-a promis ca ma ajuta dupa ce i-am explicat totul, mi-a dat niste instructiuni care am facut totul perfect conform instructiunilor, la 3 saptamani dupa tot am fost la spital si doctorul mi-a confirmat sarcina in 1 saptamana dar chiar acum am copilul meu frumos.
    *Dacă vrei să tratezi infertilitatea.
    *Daca vrei sa ramai insarcinata rapid.
    *Dacă vrei să-ți întorci iubitul.
    *Dacă vrei o căsătorie pașnică.
    *Dacă doriți să tratați boala canceroasă.
    Și mulți alții îl contactează pe Dr dawn acuna pe Whatsapp:+2348032246310
    E-mail: dawnacuna314@gmail.com

    RăspundețiȘtergere